štvrtok 22. novembra 2012

nedeľa 18. novembra 2012

Christmas gift guide: gentlemen

Dumete už teraz nad vianočnými darčekmi? Premýšľala som tiež, a takéto niečo mi vyšlo ako vhodné a originálne dary pre pánov (pre dámy nabudúce). Dúfam, že vás inšpirujú!




pondelok 12. novembra 2012

May I Introduce You...

... Anna Emilia a jej nádherne jemné, dokonalo detailné, kvetinové ilustrácie. Prenesú vás do rozprávkových svetov, za to vám ručím. :) Anna pochádza z Fínska, ale letá trávi na Islande. Inšpiruje sa lesmi, severskými rozprávkami, kvietkami, čajom a jahodovými poliami. Môžete si pozrieť jej blog alebo rovno stránku s jej tvorbou, ktorá sa dá aj kúpiť. Mne pri jej tvorbe napadla myšlienka: netreba sa báť byť jemnou a milou. 



                 
   

                                

Ako sa ináč máte? Čo naposledy inšpirovalo Vás? 


nedeľa 11. novembra 2012

Cute Sirup

Z tejto milej kolekcie japonských Sirup si mám chuť objednať všetko! Oh, všetko nádhera. Toto je ich jesenná kolekcia, ktorej celý katalóg si môžete pozrieť tu. Kúsok milej inšpirácie v chladných dňoch. :)





















utorok 6. novembra 2012

Loneliness

Today it is all about the universe. Like everyday I guess.




  


Orion Nebula





Ináč, aj vy tam všade vidíte tváre???

nedeľa 4. novembra 2012

Little wishlist

Nechápem, ako je to možné, ale zázračne vždy pred Vianocami zrazu netuším, čo by som chcela a potrebovala. Takže som horko-ťažko dala dokopy týchto pár kúskov. Pre väčšinu vecí, ktoré by som si želala, neexistuje obrázok.


1. Potrebné knižky. 2. Diár Paperblanks. 3. MK minerálny púder. 4. Čaje. 5. Ale určite prosím viac prekvapení! :)